Skip to content

Loonwaarde Deskundige

Utrecht, Utrecht, NederlandTeam Loopbaan

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega’s in dienstverband of ZZP-er voor de uitvoering van loonwaardemetingen voor onze opdrachtgevers.

Wil jij je loopbaan als Loonwaarde Deskundige naar een hoger niveau tillen? Sluit je dan aan bij ons team en krijg regelmatig interne intervisies en kennissessies!

Wie wij zijn?
Matchcare is als loopbaanpartner continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten voor alle werknemers en hun loopbaan. Wij zijn in heel Nederland actief met software, advies en diensten op het gebied van loopbaanontwikkeling en Loonwaarde bepalingen. Onze klanten zijn individuen, bedrijven en organisaties in het sociaal domein. Onze missie is: prettig werken, ontwikkelen en tijdig een volgende stap zetten. Een inclusieve arbeidsmarkt waarin iedereen mee kan doen vinden wij belangrijk. Loonwaarde en de daaraan gekoppelde loonkostensubsidie en loondispensatie, zijn twee instrumenten die hiervoor worden ingezet. Allebei hebben ze als doel de drempel te verlagen voor werkgevers om iemand met een verminderde loonwaarde in dienst te nemen en zo te zorgen voor meer inclusiviteit.


Wie zoeken wij

Ben jij een gepassioneerde Loonwaarde Deskundige die graag de verantwoordelijkheid draagt voor het bepalen van de loonwaarde van werknemers? Bij Matchcare krijg je de kans om je talenten volop te benutten en verder te ontwikkelen. Je voert niet alleen loonwaardemetingen uit, maar geeft ook waardevolle adviezen op basis van een gedegen analyse. Door jouw expertise en adviezen zorg je ervoor dat onze opdrachtgevers de best mogelijke beslissingen kunnen nemen voor de ontwikkeling en inzetbaarheid van hun werknemers. Je werkt nauw samen met collega's en opdrachtgevers om de beste resultaten te behalen. En dat alles met behulp van het geavanceerde Matchcare loonwaardesysteem.

Vereisten

Als Loonwaarde Deskundige bij Matchcare beschik jij over de volgende kwaliteiten:

• Een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van mens en arbeid;

• Een afgeronde opleiding tot Loonwaarde Deskundige en bekend met de 4 stappen van de uniforme loonwaarde bepaling;

• Uitstekende communicatievaardigheden op zowel werkgevers- als werknemersniveau;

• In staat om zelfstandig relevante informatie te verzamelen en te toetsen;

• In staat om een veilige sfeer in het gesprek en onderzoek te creëren door jouw gespreksstijl aan te passen aan de gesprekspartner;

• Een expert op het gebied van diagnosestelling en methodische gespreksvoering, of bereid dit op termijn te worden;

• Affiniteit met zowel werkgevers/ondernemers als werknemers;

• Een dienstverlenende instelling en een gezonde dosis enthousiasme en initiatief nemend vermogen;

• In staat om berekeningen te kunnen maken.


Wat kun je van ons verwachten?

Bij Matchcare staan wij voor elkaar klaar en dagen we elkaar uit om te groeien en relevant te blijven. Wij zetten ons in om jou de volgende voordelen te bieden:

• Een veelzijdige en uitdagende functie in een gemotiveerd team van gezellige en betrokken collega's die elkaar graag helpen.

• Een open werksfeer waarin je jezelf kunt ontwikkelen en je eigen stappen kunt zetten binnen de beste producten en organisatie.

• Een marktconform salaris dat past bij de verantwoordelijkheden van de functie.

• Een goede balans tussen werk en privé met een hybride werkvorm die past bij jouw persoonlijke situatie.

• Een sociaal bedrijf met aandacht voor humor en persoonlijke connectie. Zo organiseren wij wandelingen en maandelijkse updates om elkaar beter te leren kennen.


Als Loonwaarde Deskundige bij Matchcare krijg jij de kans om jouw expertise op het gebied van loonwaardebepalingen en -advies verder te ontwikkelen en te werken met een breed scala aan opdrachtgevers. Solliciteer nu en word onderdeel van ons enthousiaste en professionele team!


Voor meer informatie over de vacature kan je contactopnemen met Peter Jansen via peter.jansen@matchcare.nl of bellen naar 030 602 94 00.

De gesprekken vinden plaats vanaf half april.

of