Skip to content

Manager Loopbaandienstverlening

Utrecht, Utrecht, NederlandTeam Loopbaan

Functieomschrijving

Manager Loopbaandienstverlening

Als Manager Loopbaandienstverlening ben je verantwoordelijk voor het resultaat van Team Loopbaan van Matchcare! Jij bent dé aangewezen persoon om het team van vaste medewerkers en associés te motiveren, enthousiasmeren en inspireren. Jij hebt daarbij zelf een belangrijke rol op het gebied van commercie. Acquisitie is een belangrijk onderdeel van jouw werk. Je bezoekt bestaande en nieuwe klanten en doet aan relatiebeheer. Van het opstellen van het jaarplan, onze ISO-certificering tot en met het aansturen van Team Loopbaan, jij hebt de verantwoordelijkheid over deze businesslijn.


Heb jij leidinggevende ervaring in een commerciële omgeving (bij voorkeur binnen een uitzendorganisatie) en heb jij inhoudelijk kennis van loopbaandienstverlening zoals loopbaancoaching, 2e-spoor re-integratie en outplacement? En ben je daarnaast een uitstekende partner van onze opdrachtgevers? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wie wij zijn?

Matchcare Loopbaan is in heel Nederland actief op het gebied van Loopbaancoaching, outplacement en verzuim. Wij voeren organisatie brede loopbaanprogramma’s uit gericht op duurzame inzetbaarheid en talentontwikkeling. Daarnaast begeleiden wij individuele medewerkers met loopbaancoaching, outplacement en verzuim. Onze belangrijkste USP is dat we methodisch werken, onze kandidaten een informatievoorsprong geven en dat we echt contact maken met zowel onze opdrachtgevers als kandidaten.

Wat ga je doen?

 • Het opstellen en uitvoeren van het jaarplan, doelen en KPI's.
 • Aansturen van eigen medewerkers en associe’s, plannings- en functioneringsgesprekken voeren.
 • Acquisitie plegen: nieuwe klanten benaderen en bouwen aan bestaande relaties, contractbesprekingen en (tarief)onderhandelingen.
 • Nauw samenwerken met de collega’s van het software team.


Kortom, een heel afwisselende baan waarin je veel vrijheid krijgt om jouw ondernemerschap en creativiteit verder te ontwikkelen.

Vereisten

Wat vragen we van jou?

 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt commerciële en leidinggevende ervaring in de uitzendbranche, bij voorkeur in een functie als bijvoorbeeld vestigingsmanager.
 • Je haalt energie uit het vaststellen van targets, het behalen daarvan en weet succesvolle plannen te maken en uit te voeren.
 • Je bent goed in koude acquisitie en hebt een ruim netwerk opgebouwd in de HR-wereld.
 • De HR-markt ken je goed en gebruikt jouw kennis voor het opzetten van creatieve en weloverwogen acties.


Wat kun je van ons verwachten?

Onze slogan, prettig werken, ontwikkelen en tijdig een volgende stap! Daarop is onze organisatie ook ingericht. Bij Matchcare hebben wij oog voor elkaar, waarbij wij elkaar uitdagen, versterken en inspireren om te blijven ontwikkelen en relevant te kunnen zijn. Wij bieden graag het volgende:


 • een veelzijdige en uitdagende functie in een gemotiveerd team, bestaande uit gezellige en betrokken collega’s die altijd klaarstaan om je te helpen;
 • een mooie uitdaging en veel vrijheid om stappen te zetten met het beste product en de beste organisatie;
 • een marktconform salaris passend bij deze rol en 26 vakantie dagen;
 • een goede balans tussen werk en privé en de mogelijkheid om hybride te werken.

of